Senaste inläggen från UEX

 • |==========>
  Count: 1
  First: 2024-03-02
  Last: 2024-03-02
  Rating: 3

  Comment:
  Väldigt visuellt imponerande. Lite långsökta plotdetaljer ibland.
  <==========|

  läs mer
 • |==========>
  Source: https://www.imdb.com/title/tt11858890/
  <==========|

  läs mer
 • |==========>
  Count: 1
  First: 2024-03-01
  Last: 2024-03-01
  Rating: 3

  Comment:
  Härlig med svensk humor. (S1 E3)
  <==========|

  läs mer
 • |==========>
  Source: https://www.imdb.com/title/tt0367358/
  <==========|

  läs mer
 • |==========>
  Count: 1
  First: 2024-02-28
  Last: 2024-03-01
  Rating: 4

  Comment:
  Äkta svensk humor. (S1 E8)
  <==========|

  läs mer

Nyheter

Mandalorian super commando släpps som Hot Toys-figur2024-03-05 13:31

Efter att ha visat upp en yngre Ahsoka förra veckan har nu Hot Toys avtäckt ytterligare en figur från Ahsoka-serien. Specifikt handlar det om Mandalorian super Ccommando som först dök upp i Clone Wars-serien men som nu även var med i den första säsongen av Ahsoka med Rosario Dawson i huvudrollen. Figuren är gjord i skala 1:6 och är du nyfiken så råder vi dig att glutta på ett par av bilderna som släppts här nedanför.<bild></bild><bild></bild><bild></bild><bild></bild><bild></bild>


Kolla in lite gameplay från det nedlagda Timesplitters-spelet2024-03-05 12:59

Efter närmare två decennier såg det ut som att vi äntligen skulle få det efterlängtade fjärde spelet i Timesplitters-serien, men Embracer fick slut på pengar och som en konsekvens av det lades Free Radical Design ner och arbetet med nästa Timesplitters avbröts.

Men som så ofta är fallet efter studionedläggningar, så brukar anställda vilja visa upp vad de arbetat med. Det inkluderar Rob Steptoe som arbetade hos Free Radical Design på just Timesplitters, och via LinkedIn har han nu delat en drygt fem minuter lång video av spelet och skriver:

"So, you want to know about the cancelled Timesplitters game? I'll be sure to post what I can.... Embracer Group can go hide in a cave somewhere..."

Spelet var tydligen en remake av {Timesplitters 2} och tanken var att det skulle bli free-to-play. Även i detta tidiga och ofärdiga skick ser det onekligen riktigt underhållande ut, eller vad säger ni?

<bild>Ser det kul ut, tycker du?</bild>


Nu vet vi när bärbara spel-PC:n MSI Claw släpps i USA2024-03-05 12:56

MSI Claw hoppas kunna bli nästa stora alternativ på marknaden för bärbara PC-spel. MSI Claw, som inspirerats av ROG Ally och Steam Deck, ska ge oss ett nytt sätt att spela på resande fot, och av allt att döma kommer vi inte behöva vänta länge innan vi kan lägga vantarna på enheten.

Enligt återförsäljaren Newegg verkar det som att MSI Claw släpps den 8 mars i USA, åtminstone 512 GB-versionen som kostar $749. Det kommer även en billigare version för $699 samt en enhet med 1TB för $799 en vecka senare. För tillfället finns inget sagt om när enheten lanseras i Sverige, men förhoppningsvis blir det inom kort.

<bild>På pappret ett av de bästa alternativen för bärbart PC-spelande hittills.</bild>


Förövarna i "Epic-hackningen" hävdar att allt var en bluff2024-03-05 12:19
Enligt dem själva för att lura andra brottslingar.
Rapport: Little Big Planet-studion Media Molecule var nära att stängas2024-03-05 11:45

Det slog ner som en bomb när Sony härom veckan meddelade att de skulle säga upp 900 Playstation-anställda, stänga en studio och dessutom lägga ner ett flertal spel i olika utvecklingsstadier.

Studion som tråkigt nog försvinner är London Studio, vilken grundades för 22 år sedan efter en sammanslagning av Psygnosis och Team Soho. De arbetade på ett fantasy-äventyr, som vi nu alltså aldrig kommer få se. Men det var nära att Sony fattade ett annat beslut. Enligt journalisten Ethan Gach nyhetsbrev Dead Game var tanken att brittiska Media Molecule ({Little Big Planet}, {Dreams}) skulle få stryka på foten istället.

De har inte släppt något nytt spel sedan 2019 då de lanserade den kommersiella floppen Dreams. Vad de arbetar på idag är oklart, men det är bekräftat att det inte är någon Dreams-uppföljare. Tydligen tror Sony på projektet, eftersom de i slutändan alltså valde att avveckla London Studio på grund av att sistnämndas arbete på fantasy-titeln gick för långsamt.

Så sent som i oktober skakades för övrigt även Media Molecule om då runt 20 personer fick sparken och grundaren samt tillika chefen Mark Healy lämnade studion.

<bild>Media Molecule lever vidare.</bild>

Tack GamingBolt


Rykte: Respawn gör ett nytt Titanfall-spel2024-03-05 11:06

Fansen undrade i årtal varför Respawn inte ville göra något Titanfall 3, men förra året avslöjades att det tidigare faktiskt var på väg, men lades ner efter ett knappt års utveckling. Det har dock inte hindrat folk från att fortsätta hoppas på en fortsättning, och nu kommer en pålitlig källa med lite hoppfulla uppgifter.

Det är journalisten Jeff Grubb som i Giant Bombs podcast Game Mess berättar att det är ett nytt {Titanfall}-spel på väg, men med brasklappen att det inte är tal om något Titanfall 3:

"This game, as it stands today, as far as I understand, is a 'Titanfall game'. It's in the Titanfall universe. But everyone I talk to keeps saying, 'Well it's not, but... don't get in your mind that it's Titanfall 3, a game with online multiplayer and a single-player campaign.' I'm like, 'Well wait, what? Then what is this game?' I still don't know."

Förra veckan meddelade EA att de skulle säga upp runt 670 personer och lade samtidigt ner det Mandalorian-projekt studion ryktades arbeta på. Medan det såklart är tragiskt, så kan det samtidigt ge extra resurser till detta hemliga Titanfall-spel och ökar chansen för att det faktiskt ska bli verklighet.

Hur sugen är du på att få återvända till Titanfall-världen, även om det inte är Titanfall 3?

<bild>Låt oss hoppas att detta spel blir succé så kanske Respawn vågar ge Titanfall 3 en ny chans.</bild>


Speldöden beror på mer än kass världsekonomi2024-03-05 11:00
Branschen omsatte cirka 184 miljarder dollar förra året. Ändå försvinner jobb dagligen. FZ:s Mike Stranéus undrar vad det är som händer.
I dag släpps en ny vända spel på Playstation Plus2024-03-05 10:00
Görsvår kung fu, skumma grannar och en tvättäkta trollpacka.
Helldivers 2 säljer snabbare i USA nu än när det släpptes2024-03-05 08:52
Ett väldigt ovanligt fenomen i spelsammanhang.
FZ Play med Final Fantasy VII Rebirth2024-03-05 07:56
Wakkaah spelar Clouds nya äventyr.
Harvey Guillén Says Voicing Odie in The Garfield Movie Was 'Such a Challenge'2024-03-05 03:18
Garfield movie star Harvey Guillén shared his experience of being Odie's voice in the anticipated animated film.
Road House Star Jake Gyllenhaal Shares Tribute to Patrick Swayze; Recalls Donnie Darko Collaboration2024-03-05 00:43
Road House is set to premiere on Prime Video later this month, and star Jake Gyllenhaal has paid tribute to Swayze in a heartfelt post.
Coyote vs Acme Actor Confirms Leak of Shelved Film: 'You Can't Cancel Art'2024-03-05 00:30
Steven Ray Byrd spoke about the recent leak of plot details for Coyote vs. Acme and the consequences of the Warner Bros. decision
Captain America's Chris Evans Sets Sight on Fantasy Cinema, Earns Support from LOTR Alum2024-03-04 23:08
Chris Evans wants to venture into the fantasy genre and LOTR's Sean Austin agrees.
Bruce Willis' Wife Hits Back Misleading Headlines on Her Husband's Condition: 'Stop Scaring People'2024-03-04 23:03
Emma Heming Willis has shared a candid response to headlines sharing "misinformation" about her husband Bruce's medical condition.