Letar du efter nya spelkonsolen Playstation 5 • Sony Playstation 5

  Letar du som många efter Sonys nya spelkonsol? Tyvärr så blir det alltid en ny hype för varje stor produkt som kommer ut från Sony och Microsoft. Du kanske har tur och har förhandsbokat eller så kanske du inte ens fick den på release dagen även fast du bokat den långt i förväg.

  Jag har börjat kolla runt och tittar man in på Blocket så finns det massor med Playstation 5 för upp till 15 000 kr st. Meddelanden som denna är inte ovanligt att se just nu.

  Orkar inte vänta till våren?
  Säkerställ dig en Playstation 5 nu innan jul!
  Får in denna underbara konsol den 8 december från Netonnet. Skickas eller hämtas upp samma dag.

  Jag vill varna folk om detta. Problemet är att man köper upp alla Playstation 5 för att tjäna pengar och inte för att de vill ha konsolen. Detta leder till att folk blir utan helt i onödan. Jag ser detta som högst oseriöst och det borde vara olagligt att göra på detta sätt. Ett annat problem är att många människor kommer bli lurade. Av dessa maskiner som säljs så finns det många scammers där ute som kommer försöka lura dig på pengar.

  Ett annat uppenbart scam försök är sms meddelanden som skickas ut.

  Du har vunnit en PS5!

  Detta är givetvis inte sant och du kommer bli lurad om du svarar eller gör som detta sms säger. Om du inte orkar vänta på att det ska komma ut flera Playstation 5 från Sony så är det väldigt viktigt att du är försiktig. Det är farligast nu i början innan Jul där alla är desperata att få tag på denna spelmaskin.

  Som vanligt, betala aldrig i förväg. Träffa aldrig någon på skumma ställen som kan leda till att du blir rånad eller värre. Om du känner att det låter skumt, då är det ofta det. Sedan får du tänka på att originalpriset ligger på under 6000 kr.

  Lycka till med ditt sökande. Jag själv kommer vänta eftersom både pris och utbud kommer öka nästa år. Dumt att bli lurad när man kan fortsätta spela på sin Playstation 4 PRO.


Log in to reply
 

 073-731 76 64   [email protected]