Vilken konsol är bäst på marknaden? • Playstation

  Jag tycker att Playstation 4 är överlägset bäst! Alla som inte håller med mig har fel 😛

  what-are-your-favorite-playstation-1-memories_1gay.1920.jpg

  Här är några tankar

  • Playstation 4 är billigare än Xbox One. Visst beror det på att du inte får med en superavancerad kamera som kan avläsa hur dina muskler påverkas när du rör på dig eller uppfatta röstkommandon, men faktum kvarstår att om du bara vill ta dig in i nästa generations spelande så billigt som möjligt är Playstation 4 för dig.

  • Jag tycker att Playstation 4 är den snyggaste konsolen på marknaden idag.

  • Okej, om du inte redan äger ett Playstation Vita kan du mer eller mindre bortse från den här punkten. Men sitter du där och inte vet vad du ska göra med Sonys bärbara lilla monsterkonsol så är Playstation 4s Remote Play det ultimata skälet att börja älska den igen. Om Sony bara kan optimera streamingen så vi slipper fördröjningen i kontrollen blir Playstation Vita den bästa anledningen att äga ett Playstation 4.

  • Det är inte längre något snack om saken. Playstation 4 har snabbare ram och en kraftfullare grafikprocessor som redan nu har börjat visa skillnaden mellan konsolerna i prestanda. Och med tanke på att priset dessutom är lägre borde det här vara ett av de tyngsta skälen för att införskaffa Sonys nya spelmaskin.

  • Dual Shock har sett i princip likadan ut sedan den först släpptes till Playstation. Men i och med fyran ser vi äntligen lite kreativitet och innovation från Sony som har gjort stora förändringar i designen, enbart till det bättre. Kan vara nästa generations skönaste handkontroll.

  • Playstation Plus är Sonys svar på Xbox Live Gold, men med ett mer generöst erbjudande till spelare. Varje månad dyker det upp spel i Playstation Store som du kan ladda ner gratis eller köpa till reducerat pris. Och till skillnad från Microsofts konsol är det inte nödvändigt att abonnera på Playstation Plus om du vill använda appar som Netflix till exempel.

  • Nyligen framröstade till årets bästa utvecklare under spelevenemanget VGX. Sannerligen en välförtjänt titel eftersom studion ligger bakom episka Uncharted-serien till Playstation 3 samt The Last of Us, ett av årets bästa spel. Naughty Dog har blivit Sonys starkaste kort bland de Playstationlojala spelhusen.

  • Har du redan fyllt upp dina 500 GB? Då är det dags att uppgradera hårddisken, kanske till en ssd bara för att lyxa till det. Det går att byta ut lagringshårdvaran i Xbox One också, men det är på tok för komplicerat för att vanliga dödliga ska orka med det. I Sonys konsol är det dock inte svårare än att öppna chassit. I princip.

  • Sonys uppköp av streamingföretaget Gaikai har ännu inte visat sig spela någon praktisk roll, men under 2014 räknar jag med att du ska kunna spela dina gamla Playstation 3-titlar direkt via nätet utan fördröjning i kontrollen. Det är i alla fall tanken, och om Gaikai kan leverera det löftet kommer Playstation 4 bli den enda nya konsolen med en sorts bakåtkompatibilitet.

  Smaken är som baken eller vad säger ni? Om ni tycker som jag så gå och köp en Playstation 4 nu!


 • Event

  1. Känns som man inte behöver xbox`s super kamera så där är PS4:an bättre lugnt!!!!
  2. Hm, svår fråga för Xbox one är också jävligt snygg!
  3. Stämmer säkert 😄
  4. stämmer troligen också.
  5. Knappast PS3:an kontroll är lungt bättre p.g.a man slipper ljuset och större knappar!!!!
  6. Stämmer lungt!!!!!
  7. Yeah baby!
  8. Jäkligt bra!!!!
  9. Om man kan köra PS3 spel på PS4:an så är den super OP 😛

  Så jag tycker också att PS4:an är bäst!!!! • This post is deleted!

Log in to reply
 

 073-731 76 64   [email protected]