Avinstallera onödiga program i Windows  • Program tar massor resurser av ditt system

    Oftast så blir Windows segare och segare med tiden man använder det. En anledning till detta är att man ofta samlat på sig en hel del program. Ibland testar man ett program men glömmer att avinstallera dem när man testat klart. Vissa program installeras tillsammans med varandra men bara ett avinstalleras när man tar bort huvudprogrammet. Om man aldrig rensar bland sina program löper man större risk att datorn går mycket långsammare då en del program körs i bakgrunden trots att man inte använder dem.

    Självklar så kan man använda av-installationshanteraren i Windows men ett tips är att använda en tredjeparts programvara som heter IObit Uninstaller. Med detta program så kan du avinstallera oönskade program och plug-ins snabbt och grundligt. Detta gör att du kan njuta av en säkrare och renare dator utan onödiga rester och tillägg.

    IObit Uninstaller har även massor med andra bra funktioner för att rensa bort gammal skräp från datorn. Det finns självklart en hel uppsjö av programvaror som gör detta men det gäller att hitta de bästa.


Log in to reply
 

 073-731 76 64   [email protected]