Microsoft Signature Edition • Microsoft Signature Edition

  Det är helt otroligt att Microsoft äntligen har insätt att när man levererar datorer med skräpprogram från datorleverantören att datorn bara rasar ihop. Jag som tekniker rekommenderar alltid en ren ominstallation till alla mina kunder för att få en bra känsla av operativsystemet. Det spelar ingen roll vilken leverantör det är (Acer, Asus, Hp, Levnovo mfl). Alla leverantörer skickar med skräpprogramvara som förstör din dator.

  I Sverige får du Microsoft Signature exklusivt hos Elgiganten! Har du köpt en dator någon annan stans så hjälper jag dig gärna att få denna premiumkänsla genom en ren ominstallation. Det är bara att höra av er! Man kan få en premiumkänsla på alla datorer med en ren installation 😉

  Enkel

  Microsoft Signature kommer helt utan förhandsinstallerade program, inklusive testversioner, och appar.

  Snabb

  Datorer med Signature Edition är utformade för att vara snabba från ögonblicket du slår på dem. De är skapade för att ge optimal prestanda under från att du trycker på startknappen tills att du stänger av den.

  Säker

  Din dator är skyddad via Defender, Microsofts antivirus. Defender kommer med gratis, regelbundna uppdateringar och utan årliga avgifter.

  Det här hade man velat ha för flera år sedan. Antar att Microsoft börjar lära sig efter tabben med Windows 8 🙂 073-731 76 64   [email protected]