Borttagningsverktyg för AMD och Nvidia grafikkorts drivrutiner • Har ni någon gång märkt att datorn har fått in så mycket olika drivrutiner för det bildskärmskortet att det knappt går att rensa upp det? Ibland behöver man verktyg som hjälper en att rensa!

  Lite om Display Driver Uninstaller

  Display Driver Uninstaller (DDU) är ett borttagningsverktyg som kan hjälpa dig att avinstallera AMD och NVIDIA grafikdrivrutiner och paket från ditt system, utan att lämna rester efter sig. (inklusive registernycklar, mappar och filer, drivrutinsarkivet).

  AMD och Nvidia grafikdrivrutiner kan normalt avinstalleras från kontrollpanelen i Windows, detta program är utformat för att användas i de fall borttagning misslyckas eller när du behöver ta bort Nvidia och ATI drivrutinerna till grafikkortet grundligt. När du använder detta borttagningsverktyg så kommer det att vara som om det var första gången du installerar en ny ren drivrutin i Windows. Som med alla verktyg av detta slag, rekommenderar jag att du skapar en systemåterställningspunkt innan du använder det, så att du kan återgå till ditt system när som helst om du stöter på problem.

  Att tänka på

  Verktyget kan användas i normalläge men för absolut bästa resultat och stabilitet så rekommenderar jag användning av DDU i Felsäkert läge (Safe mode). Notera att Nvidia och AMD inte har något att göra med detta program.

  Tankar är välkommna som vanligt 😉 073-731 76 64   [email protected]