Flytta videoklipp från youtube till annan kanal  • Flytta innehåll

    Har du för många konton eller vill du flytta filmer från en kanal till en annan? Så som det ser ut idag så kan man inte slå ihop youtube-kanaler på ett lätt sätt. En kanal kan finnas på ett Google konto eller ett varumärkeskonto samt att ett Google konto kan ha flera varumärkeskonton. Detta betyder att du kan ha en kanal för varje varumärkeskonto samt en på ditt huvudkonto.

    • Om du vill flytta flera eller ett videoklipp till en annan kanal så får man ladda ner sin data från youtube. Detta gör du genom att gå i menyn och klickar på Din data från YouTube och under Din YouTube-översikt så kan man klicka på mer och sedan Ladda ner data från YouTube. Sedan får man manuellt ladda upp innehållet där man vill. Observera att du inte får ha samma innehåll på flera youtube-kanaler.

    • Om du vill flytta eller överlåta hela din kanal så kan du flytta kanaler mellan olika google-konton eller varumärkeskonto. Observera att när du gör detta så skriver du över den kanal som finns på det kontot du vill flytta till. Använd då denna guide Flytta din YouTube-kanal till ett annat konto. Bäst är att skapa ett nytt konto eller varumärkeskonto som du skall flytta kanalen till.

    Det är lite synd att man i Google inte bara kunde välja att man vill flytta en video till en annan kanal.


Log in to reply
 

 073-731 76 64   [email protected]