Oberoende IT Support och användarhjälp • Vi finns i Stockholms län och kan hjälpa till med!

  it-support-stockholm-logo-200x184.svg

  • Design - Webbdesign, Logotyp och Grafisk profil
  • Felsökning - Program, Hårdvara och Nätverk
  • Installation - Hemelektronik, Datorer och Mjukvara
  • Utbildning - Blogg, Webb, Linux, Windows, OSX
  • Underhåll - Webbdesign, Blogg, Serverdrift, Linux
  • Utveckling - Webbdesign, Script och Program

  När ni har Jenkler IT AB som helhetsleverantör så kan ni luta er tillbaka och bara fokusera på just det ni är bra på. Tanken är att ta hand om alla beslut och problem som rör IT. Det är viktigt för oss att vara med i hela processen från att diskutera inköp av system och IT-produkter till frågor om drift, installation samt utveckling. Oavsett om ni har hittat hit via en rekommendation eller bara ramlat in på vår webbsida så är det bra att ta en första telefonkontakt.

  Webbutveckling

  Jenkler är lösningen för er som behöver hjälp med webbutveckling. Oavsett ifall du som kund har något stort att bygga eller bara en enklare presentations hemsida. Jenkler har många års erfarenhet av programmering och design.

  Systemförvaltning

  Med systemförvaltning (Managed Hosting) tar vi ansvar för dina servrar. Om något inte fungerar som det ska så löser vi detta genom snabb felsökning och åtgärd. Vi har över 15 års erfarenhet av att underhålla och övervaka olika typer av system. Vi sätter upp robusta system som övervakas, uppdateras och underhålls kontinuerligt.

  Pris och telefontid

  Priset för IT-support är 1000 kr / påbörjad timme. Om ni behöver hjälp med IT-support, Systemförvaltning eller Webbdesign så kontakta oss gärna för prisuppgift. Det går bra att ringa alla dagar i veckan (8:00 - 19:00). Supportavtal och mängdrabatt finns för större volymer av IT-support. Det är samma timtaxa för restid (Onsite support). Se alla priser i dokumenten nedan.

  Dokument

  Fakturering och serviceavtal
  Referenskunder
  Systemförvaltning och hosting
  Tilläggstjänster för systemförvaltning

  Kontakt

  Se signaturen på denna post

  Jenkler IT AB org.nr: 559082-6938


Log in to reply
 

 073-731 76 64   [email protected]