Er kontakt för IT-support, Systemförvaltning och Webbdesign • Jag arbetar som konsult med olika IT-uppdrag. Mitt företag driver också andra spännande projekt inom teknik, entreprenörskap, film och spel.

  it-support-stockholm.jpg

  Mina IT-support kunder är små och medelstora företag. Jag gör allt från att hjälpa till med bredbandsproblem, installation av hemelektronik eller datorer till att drifta eller monitorera stora Linux / unix-miljöer. Besök mitt supportforum för att få hjälp med lättare problem. Om du absolut inte vill använda dig av några sociala medier för att logga in så kan du fråga mig om VIP-koden för att bli medlem.

  Mikael Jenkler

  it-support-stockholm-mikael.jpg

  Sedan år 1999 har jag arbetat aktivt med IT-support, Systemförvaltning och Webbdesign. Företaget arbetar med drift av öppna system och programvaror som Apache, Nginx, Bind, MySQL och Zabbix. På senare tid har jag arbetat med marknadsföring, SEO och webbanalys som jag har gedigen kunskap inom. När jag inte sysslar med drift så blir det en hel del utveckling inom den öppna webben. Exempel på verktyg är PHP, Node.js, Git, CSS, HTML och Bash.

  Mitt mål är 100% nöjda kunder som för mig är en självklarhet. För mig är det viktigt att man som kund ska känna sig trygg när man anlitar ett IT-företag. Jag är en självgående person som gärna tar mig an nya utmaningar. Anlitar man mig så vet man alltid att arbetet blir utfört. Mitt huvudfokus är säkerhet och kvalité.


Log in to reply
 

 073-731 76 64   [email protected]