Spagetti med rödbetspesto


  • VIP

    alt text

    Ingredienser (4 pers)

    • 2 rödbetor
    • spagetti för 4 pers
    • 1 liten vitlöksklyfta
    • 1 dl solrosfrön
    • 1 dl olivolja
    • 2 msk balsamvinäger
    • 1⁄2 dl färsk basilika
    • 1⁄2 tsk salt
    • 1 krm peppar
    Garnering
    • Basilika och solrosfrön

    Så här gör du:

    1. Skala rödbetor och koka i vatten i 25–30 minuter tills de är mjuka, låt svalna
    2. Koka under tiden spagettin enligt förpackningens anvisningar
    3. Mixa vitlök och solrosfrön i en matberedare till en smulig blandning
    4. Tillsätt rödbetor, olivolja, vinäger och basilika och mixa till en något grynig sås (som pesto)
    5. Tillsätt salt och peppar och smaka av
    6. Häll av pastan, blanda med rödbetspeston, garnera med basilika och solrosfrön.

    http://www.healthyliving.se/kristin-ekberg/2017/02/09/spagetti-med-rodbetspesto/


 

 073-731 76 64   [email protected]

Ser ut som din anslutning till UEX gick förlorad, vänta medan vi försöker att återansluta.