Pasta Carbonara


  • VIP

    alt text

    Ingredienser (ca 4 pers)

    • 500 gram pasta
    • 2 pkt bacon
    • 2 vitlöksklyftor
    • 2 äggulor
    • 2-3 msk grädde ( mer om man önskar )
    • 1 dl finriven parmesan
    • 2 msk med fin olivolja
    • salt och peppar

    Tillagning (20 min)

    1. Koka pastan all dente enligt anvisningar på förpackning.
    2. Stek baconet knaperstekt
    3. Finhacka vitlöken och vänd ner i slutet- den ska bara bli mjuk och glansig.
    4. Vispa ihop äggulorna i en skål tillsammans med grädden.
    5. Häll av vattnet och vänd ner pastan, olivolja i stekpannan tillsammans med äggsmeten.
    6. Vänd om och låt allt steka ihop.
    7. Smaksätt med parmesan och salt & peppar.
    8. Servera genast med några droppar olivolja per portion.

    http://www.jennysmatblogg.nu/2014/03/24/pasta-carbonara-2/


  • VIP

    Lätt att göra och gott men tror att man behöver mera grädde än vad som står i receptet 😉


 

 073-731 76 64   [email protected]

Ser ut som din anslutning till UEX gick förlorad, vänta medan vi försöker att återansluta.