Köttfärsgulasch


  • VIP

    alt text

    Ingredienser (Portioner: 4)

    • 1 gul lök
    • 4 potatisar
    • 1 paprika
    • 2 msk olja
    • 500 g köttfärs
    • 6 dl vatten
    • 1 köttbuljongtärning
    • 500 g krossade tomater
    • 2 tsk kummin
    • salt och peppar
    Varm ostbaguette (Extra)
    • Baguette
    • Färskost av valfri smak

    Tillagning

    1. Skala lök och potatis. Skölj paprikan. Hacka lök, skär potatis och paprika i tärningar.
    2. Fräs alla grönsaker och köttfärs i olja i en kastrull eller gryta.
    3. Tillsätt vatten, köttbuljongtärning, krossade tomater och kryddor. Låt koka ca 10 minuter.
    4. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna soppan med en varm ostbaguette.
    5. Varm ostbaguette: Sätt ugnen på 250ºC.
    6. Skär baguetten på längden. Bred på färskost med valfri smak. Lägg på överdelen. Sätt in mitt i ugnen ca 5 minuter.

    Tips
    Gott att servera gräddfil och cornichons vid sidan om.

    http://www.ica.se/recept/kottfarsgulasch-542023/


 

 073-731 76 64   [email protected]