Kebab med yoghurtsås


  • VIP

    alt text

    Ingredienser (4 pers)

    Kebab
    • 400 g nötfärs
    • 1 gul lök
    • 1 tsk salt
    • 1 krm svartpeppar
    • 1 tsk malen spiskummin
    • 1 msk potatismjöl
    • 1 dl mjölk
    • 1 msk smör
    Yoghurtsås
    • 2 dl matyoghurt
    • 2 pressade vitlöksklyftor
    • 1 krm salt
    • 1/2 krm svartpeppar

    Tillagning (45 min)

    1. Skala och finhacka löken. Blanda köttfärs, lök, salt, peppar, spiskummin, mjöl och mjölk. Rör till en jämn smet. Forma färsen till 8 avlånga kebaber (för 4 port).
    2. Stek dem i smör i en stekpanna runt om ca 5 minuter.
    3. Servera kebaberna med såsen, grönsaker och varma pitabröd.
    Yoghurtsås
    1. Rör ihop ingredienserna till såsen.

    http://www.ica.se/recept/kebab-med-yoghurtsas-433440/


 

 073-731 76 64   [email protected]

Ser ut som din anslutning till UEX gick förlorad, vänta medan vi försöker att återansluta.