Scribblenauts Showdown (2018) • |==========>
  Source: https://www.mobygames.com/game/scribblenauts-showdown
  <==========| • |==========>
  Format: PS4
  Rating: 2

  Comment:
  Huvudläget är en simplare variant av Mario Party. Man tar sig fram på ett spelbräde med hjälp av kort som man får genom att utmana motspelare i korta minispel. Minispelen är knappast i klass med Mario Party och är alltid 1 mot 1, men i och med att tempot är högt tycker jag att det är okej ändå. Förmodligen är det roligare att spela mot mänskligt motstånd, vilket jag aldrig provade.

  Vad som är häftigt i det här spelet är dock inte det vanliga spelläget, utan vad som kallas för sandlådeläget. Där löser man uppgifter på ett antal banor genom att trolla fram föremål, människor eller djur. Man kan i princip skriva in vilket ord som helst ur ordboken och få fram det, riktigt häftigt. Vill jag t.ex. besegra en drake kan jag t.ex. skriva in "tommy gun" för att kunna skjuta ihjäl den eller skriva in "psycho" och få fram en galning som knivhugger allt i sin närhet.

  Jag önskar att man hade satsat mer på det här läget för möjligheterna är oändliga. Jag har dessvärre inte provat något av de andra Scribblenauts-spelen, men kanske är det mer fokus på sådant i dem. Likt andra spel som kretsar kring ord, t.ex. Letter Quest, hade jag också önskat att det vore möjligt att växla över till svenska. Mitt engelska ordförråd är trots allt mycket mer begränsat.

  Spela även: Super Mario Party
  <==========|


Log in to reply
 

 073-731 76 64   [email protected]